Prirodan i mlađi izgled na ugodan i siguran način

Aplikacija filera

Što su dermalni fileri?

Dermalni fileri su gelovi na bazi hijaluronske kiseline, koja je sastavni dio naše kože, stoga je njihova primjena sigurna. Kompatibilni su s našom kožom, razgradivi i gotovo da ne postoje alergijske reakcije na njih, a primjena je jednostavna uz minimalne nuspojave. Može ih aplicirati isključivo educirani liječnik.

Kako djeluju i za što ih koristimo?

Hijaluronska kiselina je prirodan sastojak kože, no s vremenom njezin udio u našoj koži se smanjuje. Koža gubi elastičnost i hidrataciju, smanjuje se količina kolagena i znaci starenja postaju vidljiviji. Hijaluronska kiselina na sebe veže vodu i potiče stvaranje našeg prirodnog kolagena, stoga primjena hijaluronskih filera djeluje peventivno na procese starenja, a isto tako trenutno poboljšava kvalitetu naše kože.

Priprema plazme

Širokim izborom proizvoda Juvederm-Ultra, Ultra Smile, Hydrate, Voluma ili Volbella, možemo tretirati različita područja.
Primjena:
– popunjavanje i oblikovanje usana
– popunjavanje nazolabijalnih bora
– popunjavanje obraza
– konturiranje rubova čeljusti

Volbella® gel

NOVO!

Volbella® – najnoviji proizvod iz Juvederm® linije proizvoda

Volbella® gel hijaluronske kiseline izrađen je posebno patentiranom VYCROSS tehnologijom koja omogućava vrlo prirodan izgled nakon tretmana. Razvijen je posebno za popunjavanje usana i područja oko usana. Djeluje tako da definira konture usana, popunjava uzdužne linije na usnama, dajući im punoću i mekoću. Posebno strukturiranom konzistencijom izbjegava se neprirodan izgled i smanjuju nuspojave kao što su oteklina i lagani podljevi. Ovaj proizvod također sadrži anestetik koji aplikaciju čini puno ugodnijom! Vratite Vašim usnama mladalačku svježinu!

PRGF® plazma bogata faktorima rasta

PRGF-Endoret je prva tehnika bazirana na dobivanju 100% autolognog koncentrata faktora rasta (dobivenog iz vlastite krvi pacijenta), a primjenjuje se u svrhu regenerativnog djelovanja na različita tkiva. Ova jednistvena i sigurna tehnika prepoznata je u cijelom svijetu i patentirana od strane BTI Biotehnološkog instituta. Regenerativna medicina je postigla revoluciju u potrazi za novim načinima terapije. Naše tijelo sadrži plazmu i milione trombocita bogate faktorima rasta sa sposobnošću regeneracije i reparacije tkiva.

PRGF tehnologija

Upotrebom PRGF-Endoret tehnologije u dentalnoj medicini učinkovito postižemo:
– brže cijeljenje
– smanjujemo rizik infekcije
– smanjujemo infekciju
– smanjujemo oteklinu

Postupak primjenjujemo kod:
– vađenja zuba
– teapije parodontnih defekata
– terapije implantatima

Pripravak plazme dolazi u različitim formulacijama, kao tekućina, gel ili fibrinska membrana, ovisno o primjeni. Osim u dentalnoj medicini, PRGF-Endoret ima široku primjenu u regeneraciji zglobova i ligamenata, te regeneraciji kože.