Dobrodošli na naše stranice

O nama

Na ovim stranicama pronaći ćete sve korisne informacije o uslugama, lokaciji i osoblju.

Ordinacija je smještena je u strogom centru Zagreba, u blizini trgovačkog centra Kaptol. Premda u centru, izolirani smo od gradske gužve i okruženi lijepo uređenim vrtom kojeg pacijenti mogu koristiti za odmor. Želja nam je posjet stomatologu pretvoriti u pozitivno iskustvo, a u tome nam pomaže ugodan ambijent i naše uvijek ljubazno osoblje.

Vrlo smo pristupačni i otvoreni, te imamo dovoljno vremena za Vas!

Misija

Naša je misija održavanje zdravlja i ljepote vaših zubi!

Opseg našeg posla kreće se od preventive i dentalne higijene, do naprednih kozmetičkih i protetsko-implantoloških rješenja. Suvremena tehnologija i znanje pružaju nam mogućnost da u svakodnevnom radu osiguramo najviše standarde pri provođenju svih terapijskih zahvata.

Na temelju obrazovanja i iskustava, cilj nam je pružiti kvalitetne informacije, objasniti cijelokupnu analizu postojećeg stanja i zajedno s vama izabrati optimalan plan terapije za vas.

Mi volimo svoj posao!

Što se priča o nama...

Mnogo je pacijenata prošlo kroz našu ordinaciju. Pročitajte neke od komentara.
 • 29. siječnja 2015.Claire W.

  Izvrsno su brinuli o meni od početka do kraja tretmana. Stvarno prvoklasna usluga s nevjerojatnim rezultatima na kraju. Ne mogu napisati dovoljno preporuka za moju doktoricu i oduševljena sam radom na mom osmijehu.
 • 17. prosinca 2014.Ana S.

  Draga doktorice, nesebično ste mi podarili puno svoga truda, vremena i znanja. Hvala Vam jer ste mi podarili ono što je svakoj osobi najvažnije, a to je kvaliteta života.
 • 4. prosinca 2014.Ivana R.

  Draga doktorice, Vaše umijeće, trud, preciznost i nježne ruke ničim se ne mogu naplatiti. Želim Vam izraziti iskrenu zahvalnost što ste mi pružili veliko zadovoljstvo i uljepšali me. Veliko hvala!
 • 15. studenoga 2014.Ivan H.

  Izuzetno sam zadovoljan razinom usluge. Vrhunski tretman bez nepotrebnog kompliciranja. I bio sam primljen u točno dogovoreni termin. Savršeno!